Довгоочікувані подарунки

2018-02-20

У народі кажуть, що людина повинна лишити по собі на цій землі гарний слід. Чим, запитаєте Ви? Звичайно, добрими справами. Хтось зводить неперевершені архітектурні споруди, хтось малює унікальні художні полотна, хтось навчає і виховує, хтось щиро ділиться з іншими, а хтось звичайною щоденною працею множить добробут своєї країни. Але усі вони разом творять добро. Таких людей у всі часи називали по-різному: доброчинниками, благодійниками, меценатами, спонсорами. Дякувати Богу і у наш час є такі люди.

Сьогодні наша розповідь про справжню людину, котра робить добро для блага інших. Це голова благодійного фонду «Фортеця» О.Б.Ференець. Поле діяльності Олександра Борисовича надміру широке. Це і багатодітні родини, і дитячі будинки, школи, люди літнього віку, родини воїнів АТО, і прості непересічні громадяни зі своїми щоденними проблемами. За першим покликом Олександр Борисович поспішає до людей. А ще, кажуть, що людина, яка поділилася з іншими – збагатіла вдвічі, а яка ні, то криниця її душі міліє з кожним днем. Опанувавши цю істину ще з дитинства, Олександр Борисович Ференець допомагає усім, хто того потребує. А головне робить це щиро, безкорисливо, не потребуючи ні подяк, ні нагород.

20 лютого 2018 року О.Б. Ференець разом зі своїм помічником у Володарському районі Є.М.Короленко завітали і до КЗ «Пархомівський НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – дитячий садок». Звичайно, не з порожніми руками. Для шкільної їдальні подаровано морозильну камеру, для найменшеньких – гору дитячих іграшок, для учнів – сертифікат на суму 6000 тис. грн. для організації їх культурного дозвілля, за що педагогічний, учнівський та батьківський колективи щиро дякують.

Приведу ще одну народну мудрість. Людина, котра дбає про інших, щаслива. Ми переконані, що Олександр Борисович і справді щасливий чоловік від того, що прийшов до людини з допомогою вчасно, що його фінансова підтримка полегшила хоча б один день життя, бо, врешті-решт, від своєї праці він має насолоду, а інші – користь.

Тож, Олександре Борисовичу!

Хай щастя завжди супроводжує Вас,

Людська повага й шана не минають.

А Вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають.

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi