Знову вересень кличе до школи

2018-09-03

/Files/images/13698977.jpgЗновувересенькличе до школи

Знову вересень кличе до школи

До незвіданих даль і доріг

Поспішаю із ранішнім сонцем,

Щоб ступить на знайомий поріг.

Знову свята радісні хвилини,

Безліч вересневих привітань.

Здрастуй, школо! Ненька-Україна

Нас вітає всіх із святом Знань!

З року в рік ми підтримуємо добру традицію відзначати День знань — початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом, адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, що прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось він — перший. Із нього розпочинається цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. Адже відомо, що наші першокласники йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій , доброти, сміху, радості , безтурботного щастя із мріями казковими та веселими пригодами .

Щирим словом всю шкільну родину зустрів директор НВК , який привітав усіх учнів школи, працівників, гостей із початком нового навчального року. Крім того учнів школи, їх батьків, учителів привітали і шановні гості: голова села Грінцевич Н.М., голова ради школи Негодяєва Л.Ф ., голова батьківського комітету Маркова Л.Ф., настоятель Свято-Покровської церкви отець Василь.

Зворушливий момент для всіх став момент подання першого дзвоника. Срібний голос шкільного дзвоника зіллявся з голосами десятків дитячих сердець, які навчаються у рідній школі.

2018/2019 навчальний рік розпочато!

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi