СЛАВНІ УЧНІ ПАВЛА ГЛАЗОВОГО…

2018-11-09

До рідних джерел…

СЛАВНІ УЧНІ ПАВЛА ГЛАЗОВОГО…

/Files/images/IMG_20181109_122601.jpgСміх не лише приносить гарний настрій, позитивні емоції, він ще й душу людини лікує.

Справжнє зцілення душі відбулося під час зустрічі учнів та педагогів КЗ «Пархомівський НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – д/с» з краянином, поетом-сатириком, членом Національної спілки письменників України, керівником літературної студії «Золотий передзвін» Володимиром Івановичем Дідківським.

Поет-сатирик делікатно та вміло розкрив учнівській молоді секрети своєї творчої лабораторії, ознайомив з своїми новими збірками, зачитав улюблені гуморески на теми політики, освіти, мови, домашнього вжитку. Колектив педагогів та учнів мав можливість прослухати і ліричні твори автора, а також пісні, що покладені на музику відомими композиторами. Ніхто не залишився із присутніх байдужим до пісні про «дівчинку-квіточку першокласницю, яку до школи ведуть тато й мама», а романс «Я більше Вас не потривожу…» просто всіх зачарував своєю романтичністю.

На згадку учні подарували Володимиру Івановичу його портрет, намальований власноруч та фото школи, обрамлене різними видами техніки «Квілінг».

Свято зустрічі відбулося. Атмосфера гарного настрою ще довго витала в шкільній аудиторії…

З роси й води Вам, Володимире Івановичу! Нехай талант множиться, творчість виграє різнобарв'ям, гостре слівце не притуплюється, бажання дарувати людям приємні миті не зникає.

/Files/images/IMG_20181109_120115.jpg

/Files/images/IMG_20181109_122831.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi