"Повертайся живим!"

2018-02-20

/Files/images/IMG_7915.JPGСьогодні вся країна вшановує громадян України, які віддали свої життя, виборюючи європейське майбутнє для кожного з нас.

Вшановуючи Героїв Небесної Сотні, 20 лютого в НВК було проведено тематичну лінійку «Стояли за правду,стояли за віру, за наше майбутнє, за всю Україну». Метою даного заходу було виховання у дітей шанобливого ставлення до героїчного історичного минулого нашої держави, усвідомлення духовної єдності населення всіх регіонів України, виховання людяності, гідності, справедливості, толерантності; формування в учнів активної життєвої позиції, громадянського самовизначення, прагнення до самореалізації в Україні. Вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні та учасників АТО .

На лінійці прозвучали слова, які торкнулися душі та схвилювали до сліз кожного присутнього. Затамувавши подих, учні слухали композицію "Повертайся живим!", переглядали відео про полеглих на Майдані. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання під журливу мелодію "Пливе кача..." Учні підготували літературну композицію про Небесну Сотню.

Після усього учні НВК побували на відкритті пам'ятника Небесної Сотні, де в кожної дитини залишився спогад.../Files/images/IMG_20180220_105525[1].jpg/Files/images/IMG_7916.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi